02.03.2020

BİLGİ NOTU

Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri

2. Aşama

Temel Aile Bilinci Eğitiminin 2. aşaması imam-hatip ve müezzin kayyımlardan tarafından cemaate yönelik olarak 17 Şubat - 15 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1.  1. aşamada eğitim alan her bir din görevlisi, kendi görev yaptığı camide müftülük sitesi dökümanlar bölümünde yer alan ek-3’teki ders programını alarak  haftada 1 ders olmak üzere on iki (12) haftaboyunca “Temel Aile Bilinci Eğitimi” seminerini cami cemaatine yönelik gerçekleştirecektir.
  2. Cemaate yönelik eğitimler cemaatin yoğun olduğu zaman dilimi belirlenerek namaz öncesi ya da sonrasında 40 dakikalık dersler halinde uygulanacaktır.
  3. Eğitim semineri uygulanırken daha fazla insanımızın istifade edebilmesi için camii görevlileri tarafından cemaatine gerekli duyuru ve tanıtımlar yapılacak olup  daha fazla cemaatin seminerlerden istifade edebilecek şekilde gerekli tedbirler alınacaktır.
  4. Cemaate yönelik uygulanacak ek-3 ders programı ve sunumlar müftülüğümüz sitesi dokümanlar bölümünden veya müftülüğümüzden temin edilecektir. Ayrıca dokümanlar whatsapp bölge gruplarından da paylaşılacaktır.

Programın hiçbir aksaklığa mahal vermeden düzenli şekilde ek-3 teki ders programına  uyarak ilgili sunumlarla yapılmasını önemle rica ederim.

Ek-3

DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ