13.11.2018

Huzurevi sakinleri yalnız değil

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın eşi Nuray Aktaş huzurevini ziyaret ederek Giresun Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gerçekleştirilen programın konuğu oldular.

Giresun Müftülüğü, gelenekle gelecek arasında köprü kurup kültürel değerleri yarınlara taşıyan huzurevi sakinlerine yönelik irşat faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde her Perşembe saat 17:00’de Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizleri tarafından düzenlenen programa Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi Dr. Serpil Sarıfakıoğulları ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın eşi Nuray Aktaş katıldı.

Program, ADRB vaizi Şule Akın’ın sohbeti ve Şeyh Keramettin Camii İmam Hatibi Hüseyin Akın’ın Kur’an tilaveti ve duasıyla tamamlandı.

Giresun Müftülüğü