03.12.2018

Ezanı güzel okuma kursu tamamlandı

Giresun Müftülüğü tarafından düzenlenen ezanı güzel okuma kursunu tamamlayan din görevlilerine başarı belgesi verildi.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, ezanı güzel okuma hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan din görevlilerini tebrik ederek başarılar diledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Ezanı güzel okuma Öğretim Programı’nın uygulanması için İl Müftüsü Muhittin Oral başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç ve Rehber Öğretici Osman Öztürk’ten oluşan komisyon kursu başarıyla tamamlayan din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti.

Yaygın din eğitimi kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, cami görevlilerinin ezan, kamet ve sala okuyuşlarını geliştirmek amacıyla düzenlenen kursu tamamlayan din görevlileri komisyona teşekkür ettiler.

Düzenlenen törene İl Müftü Yardımcısı İbrahim Memiş, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Ömer Yılmaz ve din görevlileri katıldı.

Giresun Müftülüğü