06.12.2018

Cuma Sabahı Tesbihat Programı Seyyid Vakkas’ta

Giresun Müftülüğü tarafından her ay farklı bir mahalleye taşınan ‘Cuma Sabahı Tesbihat Programı’ bu ay Hacısiyam Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, 7, 14 ve 21 Aralık Cuma günleri Seyyid Vakkas Camii’nde yapılacak programa tüm Giresunluları davet etti.

İl Müftüsü Oral, mahallelileri camide buluşturmak ve cami mensubiyetini oluşturmak istediklerini belirterek, “Camilerin birlik ve beraberliğimize katkı sunması camilerimizden alınan feyiz ve bereketle mahallelerimizin huzura kavuşması ve bu huzuru bütün şehre yaymak için sabah namazı buluşmalarını farklı mahallelerde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Programlarda sabah namazının sünnetiyle farzı arasında Yasin’i Şerif tilavet ediliyor. Sabah namazı cemaatle eda edildikten sonra tesbihat ardından kısa bir sohbet ve çorba ikramı ile program tamamlanıyor.

Giresun Müftülüğü