13.12.2018

Minik öğrencilere değerler eğitimi

İl Müftüsü Muhittin Oral, 4-6 yaş Kur’an kurslarında verilen milli ve manevi değerlerin öğrencilerin şahsiyet gelişimine katkı sağladığını belirtti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Hasan Özdemir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerini makamında ağırladı.

Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Muhittin Oral, “Bu çocuklar Kur’an-ı Kerim’i ve dini bilgileri sahih kaynaklardan öğreniyorlar. Bizim bir kimliğimiz var, bu vatanın olmazsa olmaz değeri ortak paydamız bayraktır, ezandır, Kur’an ve İslam’dır. Allah’ım birlik ve beraberlikten bizleri mahrum etmesin, yavrularımıza zihin açıklığı versin” dedi.

Müftülük Site Camii imam hatibi Engin Öztürk, Site Camii’nde öğrencilere namaz hakkında bilgi vererek çikolata ikram etti.

Ziyaret programına Hasan Özdemir 4-6 Yaş Kur’an kursu öğreticileri Emine Öztürk, Esra Yıldırım ve Yasemin Çelebi katıldı.

Giresun Müftülüğü