31.12.2018

Hac görevlendirmeleri görüşüldü

İl Müftüsü Muhittin Oral, hacı adaylarının ibadetlerini huzur içerisinde gerçekleştirmesi için din görevlilerinin azami gayret göstereceğini ifade etti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, kura sonucu hacca gitmeye hak kazanan hacı adaylarına hak ettikleri hizmetin verilmesi için çalıştıklarını belirtti.

İlçe Müftüler Toplantısı İl Müftüsü Muhittin Oral, başkanlığında Keşap’ta gerçekleştirildi.

Toplantıda hac görevlendirmeleri, Kur’an kursları ve din hizmetleriyle ilgili istişare yapıldı.

Müftü Oral, Ukrayna Büyükelçiliği’ne Din Hizmetleri Koordinatörü olarak atanan Şebinkarahisar Müftüsü İsa Yaykın’ı tebrik ederek plaket takdim etti.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı İbrahim Memiş, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Aşar, Din Hizmetleri ve Eğimi Şefi Ömer Yılmaz ve ilçe müftüleri katıldı.