09.01.2019

Genç Ailesi’nin acı günü

Mustafa Genç son yolculuğuna uğurlandı

Kanaat önderi ve Emekli Kur’an Kursu Öğreticisi Nuri Genç’in kardeşi ve İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç’in amcası Mustafa Genç Hakk’a yürüdü.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek acılı ailesine sabırlar diledi.

İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç ise amcasının Giresun’da nadir bulunan şahsiyetlerden biri olduğunu belirterek, “Amcam, dünyanın birçok yerini gezmiş görmüş, sosyal, siyasal, dini, her yönden kendini eğitmiş, çok kitap okuyan bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesindedi.

Mustafa Genç’in naaşı, Bulancak Bahçelievler Mahallesi Ballıca Camii’nde İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç’in kıldırdığı cenaze namazına müteakiben Bulancak Tepeköy Köyü aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Müftü Yardımcıları İbrahim Memiş ve Murat Mutlu, ilçe müftüleri, şube müdürleri, daire personeli, din görevlileri, bürokratlar, siyasiler, askerî erkan, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.