10.01.2019

Sabah namazı programına ilgi artıyor

Giresun Müftülüğü tarafından her ay farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Cuma Sabah Namazı Tesbihat Programı’na Giresunlu vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, ‘Cuma Sabah Namazı Tesbihat Programı’nı mahallelerin merkezinde bulunan camilerde gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Giresun Müftülüğü tarafından her ay farklı bir mahalleye taşınan ‘Cuma Sabahı Tesbihat Programı’ 11 ve 18 Ocak Cuma sabahları vatandaşların katılımıyla Çınarlar Camii’nde gerçekleştirilecek.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, programa tüm Giresunluları davet etti.

CAMİLER BİRLİK VE BERABERLİĞE

KATKI SAĞLAYACAK

İl Müftüsü Oral, mahallelileri camide buluşturmak ve cami mensubiyetini oluşturmak istediklerini belirterek, “Camilerin birlik ve beraberliğimize katkı sunması camilerimizden alınan feyiz ve bereketle mahallelerimizin huzura kavuşması ve bu huzuru bütün şehre yaymak için sabah namazı buluşmalarını farklı mahallelerde gerçekleştiriyoruz”dedi.

Program sabah namazının sünnetiyle farzı arasında tilavet edilen Yasin’i Şerif ile başlıyor, sabah namazı cemaatle eda edildikten sonra tesbihat, kısa bir sohbet ve çorba ikramı ile tamamlanıyor.