11.03.2019

Genç Diyanet Topluluğu’ndan konferans programı

Giresun Üniversitesi Genç Diyanet Topluluğu, üniversite öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlayacak programlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Giresun Üniversitesi Genç Diyanet Topluluğu tarafından Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda ‘Son Peygamberlik ve Allah’la İletişim’ konferansı düzenlendi.

Konferans Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet İshak Demir’in sunumuyla gerçekleşti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Giresun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Giresun Genç Diyanet Topluluğu Giresun Üniversitesi öğrencilerine yönelik etkinliklerini sürdürüyor.

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ön çalışması, çevre temizliği çalışmaları, gezi programları, cami programları, ‘Gençlik Şühedanın İzinde Yürüyor’ gibi programlara üniversite gençliğinin katılım seviyesini artırmayı hedefleyen topluluk ilk konferans etkinliğini gerçekleştirdi.

MÜFTÜ ORAL’DAN DEMİR’E PLAKET

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artıracak her çalışma ve programın önemli olduğunu belirterek, “Genç Diyanet Topluluğu’nu çalışmalarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Topluluğun gerçekleştirdiği programlara desteğimiz devam edecektir.”dedi.

İl Müftüsü Oral programın ardından Genç Diyanet Topluluğu’nu ve Prof. Dr. Demir’i İl Müftülüğü’nde ağırladı.