01.06.2019

Kadir gecesi dualarla idrak edildi

Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olarak bildirilen Kadir Gecesi, Giresun’da dualarla idrak edildi. Kadın, erkek, genç, yaşlı çok sayıda vatandaş camilerde saf tutup namaz kıldı, dualar etti.

Giresun İl Müftülüğünce Kadir Gecesi dolayısıyla Seyyid Vakkas Camii’nde özel bir program düzenlendi. Teravih namazı öncesi başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahi ve kasideler seslendirildi, mevlidden bölümler okundu.

Kadir Gecesi özel programına katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, topyekûn insanlığın ve bilhassa İslam dünyasının geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını, akan kan ve gözyaşının bir an önce durmasını, Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. dedi.

İl genelinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi programları Giresunlu vatandaşları biraraya getirdi.