02.06.2019

Din görevlileri ve ailerine iftar

Giresun İl Müftülüğü personeli, din görevlileri ve aileleri Botanik Bahçe’de gerçekleştirilen iftar programında biraraya geldi.

Mehmet Akdağ Mescidi İmam Hatibi Mehmet Kudu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Karadeniz Türk Musikisi Korosu üyelerinin seslendirdiği ilahiler ve kasideler eşliğinde devam etti.

Programa katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, aynı sofrada buluşmanın kardeşliği pekiştirdiğini ifade ederek, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Gençlik Koordinatörlüğü ekibiyle personelimize eşlerine ve evlatlarına yönelik iftar programı gerçekleştirdik. Gençlik Koordinatörlüğü ekibine çalışmaları ve organizasyon dolayısıyla, Karadeniz Türk Musikisi Korosu üyelerine, din görevlilerimize ve personelimize ise katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI TANITILDI

Gençlik Koordinatörü Fatih Buğra Şimşek gençlik koordinatörlüğü çalışmaları hakkında bilgi vererek gençlik çalışma ekibinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Program dolayısıyla personel aileleri tanışma ve kaynaşma imkanı buldular.