29.07.2019

Yaz Kur’an kurslarında kahvaltı programı

Giresun Müftülüğü bünyesinde açılan yaz Kur’an kurslarında öğrenciler hem Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğreniyor hem de sosyal aktivitelere katılıyorlar.

Peygamber Efendimizin hayatı, ilmihal, ahlak ve değerler eğitimi alan öğrenciler için etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Aksu Mahallesi Bilal-i Habeşi Kur’an Kursunda ve Kaşıkçı Camii Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

Programa İl Müftü Yardımcıları Yusuf Genç, Murat Mutlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam katıldı.

Bilal-i Habeşi Kur’an Kursunda gerçekleştirilen program din görevlileri Musa Çiftçi, Halil İbrahim Salman, Abdullah Salman, Bilgin Kalyoncuoğlu, Sümeyha Öztürk, Merve Özcan, Dilek Aydın, Kaşıkçı Camii Kur’an Kursunda gerçekleştirilen program ise din görevlileri Hakkı Bey, Muhammet Karakaş, Hüseyin Kahraman, Emine Yaşar Yüksek ve Büşra Dönmez Maraş tarafından tertip edildi.