15.08.2019

Yaz Kur’an kursunda kapanış programı

Gazipaşa İlköğretim Okulu’nda açılan Yaz Kur’an kursunun kapanış programı yapıldı.

Mustafa Kemal Ortaokulu Salonu’nda gerçekleşen programa İl Müftüsü Muhittin Oral, Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Bilal Canan, Vaize Fatma Albayrak, Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Köse, Kur’an kursu öğreticisi Sebahat Günaçtı, 65 Kur'an kursu öğrencisi ve velileri katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  İl Müftüsü Muhittin Oral’ın konuşmasının ardından Kur’an kursu öğrencileri şehitlerimizi anmak için şiirler seslendirdiler. Program hikayeler, dramalar, ilahilerin seslendirilmesi ve dua ile tamamlandı.