14.04.2020

Din görevlileri vatandaşlara yardım eli uzatıyor

Koronavirüsle mücadelede sahada olan din görevlileri, virüse karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Giresun İl Müftülüğü din görevlileri, bir yandan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara yardım ederken diğer yandan çiftçilere yardım eli uzattı.

Giresun’un Çanakçı ilçesindeki Erenköy Köyü Camii imam hatibi Coşkun Sevim, köyde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Din görevlisi Coşkun Sevim, köyde yaşayan insanların dertlerini kendi derdi olarak gördü ve onlara yardım etmek için çalışmalara başladı. Kapı kapı dolaşıp köy halkının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Sevim, 65 yaş üstü Feyziye Aksu isimli komşusuna tarım işlerinde yardım etti. Sevim, komşusunun bahçesinde yapılması gerekli bakım işlerini tamamladı.