27.04.2020

Ramazan Temalı kısa hikaye yarışması

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Ramazan ayında gençlere sosyal medya üzerinden dopdolu içerik ve üç ayrı yarışma hazırladı. Gençlik Koordinatörlüğü sosyal medya üzerinden gençlere ulaşmaya ve etkinlikler yapmaya devam edecek.

Giresun İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Ramazan Temalı kısa hikaye yarışması düzenliyor.

‘Hikayemde Ramazan’ isimli ödüllü yarışmada birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye ise 200 TL ödül verilecek.

Son başvuru tarihi 17 Mayıs 2020 olan yarışma hakkında bilgi almak isteyenler genclikgiresun2@gmail.com mail adresi, 0 535 492 07 82 ve 545 271 07 22 numaralı telefonlarla iletişime geçerek kayıt ve yarışma süreci hakkında detaylı bilgiye sahip olabilecekler.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Başvurular ilgili telefonlara kısa mesaj ve whatsapp üzerinden yapılacaktır. Yarışmaya örgün veya açıköğretim lisans ve ön lisans düzeyinde eğitime devam eden, 1 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş üniversite öğrencileri katılacaktır. Yarışma sosyal medya üzerinden gerçekleşecek olup öğrencilerin sosyal medya gruplarından birine dahil olması gerekmektedir. Gruplar 22 Nisan itibariyle aktive olacaktır. Yazılan hikayeler genclikgiresun2@gmail.com adresine PDF formatında gönderilecektir. Hikayeler özgün olacak ve üç sayfayı geçmeyecektir. Yarışmacılar öğrenci olduklarını ispat eden belgeyi yazı ile birlikte göndereceklerdir. Son başvuru 17 Mayıs saat 17.00’ye kadar  olacak yarışma sonucu Kadir Gecesi’nde ilan edilecektir. 20 Mayıs 2020 tarihinde ödüller hesaplara yatırılacaktır. Yarışmaya Diyanet İşleri Başkanlığı personeli katılamayacaktır.