25.06.2020

Giresun Valisi Ünlü, İl Müftülüğünü ziyaret etti

Giresun Valisi Enver Ünlü, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğüne ziyarette bulunarak yapılan hizmet ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Ünlü'yü Müftülük ziyaretinde, İl Müftüsü Muhittin Oral ile Müftü Yardımcıları Yusuf Genç, Murat Mutlu ve Özlem Gülbe karşıladı.

İl Müftüsü Muhittin Oral’dan İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, merkez ve ilçelerine ait kadro ve personel durumu, Kur'an Kursları, din hizmetleri, camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri, hac ve umre hizmetleri, bina, lojman, araç, makine ve teçhizat durumu hakkında bilgiler alan Vali Ünlü, din hizmetlerinin yürütülmesinde ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan tüm personellere başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Muhittin Oral, İl genelinde 1725 personel ile din hizmetleri verdiklerini söyledi.