20.11.2020

2021 Yılı Eylem Planı toplantısı gerçekleştirildi

Din hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla  Giresun İl Müftülüğünde 2021 yılı eylem planı toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılması planlanan proje ve hizmetlerin verimliliğini artırmak, vizyon ve misyonuna uygun, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak çalışmaların yer aldığı 2021 yılı eylem planı ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Eylem planında yer alan 'İlk Mektebim Evim', 'Mahallinde Personel Ziyaretleri', 'Yanındayız', 'Vira Bismillah', 'Birlikte Güçlüyüz' ve 'Derdiniz Derdimiz Olsun' projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, Bulancak Müftüsü Cevat Erişti, Keşap Müftüsü Özcan Yılmaz, Piraziz Müftüsü Haydar Bektaşoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İsmail Aydın, Uzman Vaiz Mustafa Çakır ve Uzman Vaiz Gülay Ayar katıldı.