11.06.2021

KÜÇÜCÜK FARKLILIKLAR CEMAATİNİZDE YENİ HEYECANLAR OLUŞMASINA SEBEP OLUR

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN ve İl Müftü Yardımcımız Murat MUTLU, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Doğankent İlçemize gittiler.

İlçe Müftüsü Sani GEDİK hocamızdan Müftülük çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Müftümüz, Ramazan ayı hizmetleri başta olmak üzere, gençlik, aile, Şehit aileleri ve Gazilerimize yönelik faaliyetler, çevrimiçi buluşmalar ve İl Müftülüğümüz tarafından yürütülen Suriyeli kardeşlerimize yönelik un kampanyasına vermiş oldukları destekten dolayı İlçe Müftümüze, Din gönüllüsü kardeşlerimize ve Doğankent halkına teşekkür etti.

İlçede görevli Din gönüllüsü kardeşlerimize hitap eden İl Müftümüz; “Başarımızı her alana taşımalıyız.  Her kişi kendi saygınlığını kendisi belirler. Yürüttüğünüz hizmetlerin, Camilerinizin gücüne inanın. Siz işinizi ne kadar çok severseniz cemaatiniz de sizi o kadar çok sevecektir. Her gün farklı olun, küçücük farklılıklar etrafınızda, cemaatinizde yeni heyecanlar oluşmasına sebep olur. Gençlik konusunda hassas olun. Özellikle gençlerimizi kazanmada büyük çaba sarf etmemiz gerekiyor. İstikrarlı bir şekilde takibini yaparsak kazanamayacağımız gencimiz olmaz inşallah.”

Buradan 4-6 yaş grubu Kur’an kursunu ve yürütülen hizmetleri yerinde inceleyen İl Müftümüz, yaşanan sel felaketinde zarar gören Merkez Orta Camiinde de incelemelerde bulundu.

İlçede esnaf ziyareti de gerçekleştiren İl Müftümüz, ikindi namazında Merkez Ulu Camide kılarak namaz sonrası cemaate hitap etti.

İl Müftümüz, Kozköy Köyünde aziz şehitlerimiz; Mehmet DURKAYA ile Mehmet ALİM’in kabirlerini ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.