26.11.2022

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ BİLGİDE YARIŞTI

İl Müftülüğünce Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

Yarışmada öğrencilere, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından belirlenen eserlerden sorular yöneltildi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda kendi kategorilerinde ayrı yarışan Merkez Kız Yatılı Kur’an Kursu Öğrencisi Ezgi Dilşat Kaya, Çakırmelikoğlu Kur’an Kursu Öğrencisi Eymen Erdoğan ve Bölge Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencisi Cihat Faruk Getmez 30 Kasım Çarşamba günü Hacı Miktat Camii’nde öğle namazı öncesi gerçekleştirilecek il finaline katılmaya hak kazandı.

İl Müftümüz Ramazan Topcan, "Hafızlık öğrencilerimizin, sahih dini bilgiyi öğrenip, dürüstlük, doğruluk, hak ve adalet, güzel ahlak gibi erdemleri özümsemelerini önemsiyoruz. Yarışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sevgili yavrularımıza başarılar diliyorum.

Vakti ve zamanı müsait olan bütün kardeşlerimi sevgili yavrularıma desteğe davet ediyorum." dedi.