20.01.2023

MİNİKLER KUR'AN'A GEÇMENİN SEVİNCİNİ YAŞADI

İl Müftülüğüne bağlı 15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı.

Giresun İl Müftülüğüne bağlı 15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören ve Kur'an öğrenen öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.
Programa katılarak öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftümüz Ramazan Topcan, “Kardeşlerim! Buralar insan yetiştirme yerleridir. Toplumun muhtaç olduğu erdemli, faziletli insanlarının yetiştirildiği yerlerdir. Bu çocuklardan terör olmaz, terörist olmaz. Bir babanın, bir annenin geride bırakacağı en değerli mirası; alnı secdeli, ağzı dualı bir evlattır. Elele  vererek buraların sayılarını artırmalıyız. Buraların sayısı artarsa biliniz ki sokağın yaramazları azalacaktır. Bu vesile bir kere daha siz değerli velilerimiz başta olmak üzere bu güzel müesseseleri yaşatan Giresun’lu kardeşlerime candan teşekkür ediyorum.
” dedi.
İl Müftümüz Topcan program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek, etkinliklere eşlik etti.
Programa Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.