06.06.2023

Yükselen değer: 4-6 yaş grubu Kur'an kursları

4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim-öğretim faaliyetleri ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da aralıksız devam ediyor.

İl Müftülüğünce, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu yöneticilerine ve öğreticilerine yönelik “Yıl Sonu Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” düzenlendi.
Toplantıda Kur’an kursu öğreticilerine hitap eden İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, eğitimlerin arzulanan seviyede sürdüğünü, öğrencilerin ve velilerinin kurslardan oldukça memnun olduğunu ifade etti.
Kur’an kursu öğreticilerine gösterdikleri üstün gayret ve başarı nedeniyle teşekkür eden İl Müftü Yardımcısı Sarıgül, “İlimiz genelinde 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımıza gösterilen teveccüh bizim için gurur ve mutluluk kaynağıdır. Çocuklarımıza anne şefkatiyle yaklaşan hoca hanımların bu çabası takdire şayandır.” dedi.

“Çocuklarımız Allah’ın bizlere birer emanetidir”

Vatandaşların kurslara verdiği değerin ve önemin farkında olduklarını vurgulayan Sarıgül, “Geleceğin mimarı olan yavrularımızın milli ve manevi değerler ekseninde, iyiliği ve güzelliği benimsemesi ve öğrenmesi bizler için çok önemlidir. 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımıza verilen değeri daha anlamlı kılma adına yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmeye devam edelim.” diye konuştu.
Toplantıya Şube Müdürü İsmail Aydın, 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları Koordinatörü Nuran Önal, kurs yöneticileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.