İl Müftülüğünce, Giresun'da faaliyet gösteren engelli derneği ve engelli vatandaşların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Giresun Anadolu Engelliler, Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Yayla ve engelliler, İl Müftüsü Ramazan Topcan’ı ziyaret etti.
Engellileri makamında kabul eden İl Müftüsü Topcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı Nihat Yayla ise, İl Müftüsü Topcan’a çiçek takdim ederek başarı dileklerini iletti.
Ziyaretin, önemli bir iş birliği mesajı taşıdığını ifade eden Müftü Topcan, “Engelliler, toplumumuzun çok önemli bir parçasıdır. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, daha iyi hale getirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.
İl Müftülüğü olarak, bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Herkesin, her kesimin huzur içerisinde yaşadığı, kavgaların olmadığı bir dünya için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz hamdolsun.
Engellilerin toplumsal hayata katılımını sağlamak, onların yaşamlarını kolaylaştırmayı istiyoruz. Bu çerçevede, Muhterem Başkanımızın talimatları ile engelli koordinatörlüğümüz tarafından engellilere yönelik birçok etkinlik ve faaliyet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.
Bu vesileyle, ziyaretleri dolayısıyla engelli kardeşlerime teşekkür ediyorum. İş birliğinin hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret iyi dilek temennileriyle tamamlandı. Ziyarette engellilere İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Güler Aydınoğlu ve Kamil Çağrıl eşlik etti.