14.03.2019

İLÇEMİZ MÜFTÜSÜ OLARAK ATANAN HÜSEYİN BUROĞLU GÖREVİNE BAŞLADI...

Kütahya İli Tavşanlı İlçesi Cezaevi Vaizi olarak görev yapmakta iken İlçemiz Müftülüğü görevine yeni atanan Hüseyin BUROĞLU buradaki görevine 14.03.2019 Perşembe günü başladı.

Hüseyin BUROĞLU;

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini aynı İlçede, Yüksek öğrenimini ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 20.07.1998 tarihinde tamamladı. İlçe Müftümüz Hüseyin BUROĞLU, Yabancı dil olarak Arapça, İngilizce ve Fransızca eğitimleri almıştır.

Memuriyetine 11.01.2001 tarihinde Kars İl Vaizi olarak başladı. Daha sonra sırasıyla; Kütahya Emet İlçesinde Vaiz, Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Kursiyer, Bilecik İl Müftülüğünde İl Vaizliği, Belçika/Bürüksel de yurtdışı din görevlisi ve Kütahya Tavşanlı Vaizi görevlerinde bulundu. 14.03.2019 tarihinden itibaren de Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü görevini yürütmekte olan İlçe Müftümüz, evli ve ikisi kız olmak üzere üç çocuk babasıdır.