20.07.2022

Müftülüğümüz ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi.

Müftülüğümüzden ‘çocuk şenliği’

Yağlıdere İlçe Müftülüğümüz, yaz Kuran kursları etkinlikleri çerçevesinde çocuk şenliği programı düzenledi. Yağlıdere merkez, Üçtepe Beldesi ve köylerden yaklaşık 400 çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklarımız doyasıya eğlendi.
Bük Mahallesinde yapılan Hacı Abdullah Halife Kur'an Kursu avlusundaki eğlence programımızda çocuklarımız; lunapark, köpük banyosu, sosis balon, langırt, Elektronik basketbol, atlı dönen salıncak, Canlı müzik ve ilahiler ile kır pidesi, poğaça, hamburger dondurma ve çiğ köfte ve içeceklerle eğlenceli vakit geçirdiler.
Programa Espiye Müftüsü Osman Gülbe ve İl Müftü Yardımcısı olarak atanan eski Müftümüz Fatih Sarıgül, belediye başkanımız Yaşar Ibaş, spor Müdürümüz Habil Kır, Milli eğitim müdürümüz Hasan Öztürk ve velilerimiz de katıldı.
Programda emeği geçen başta İmam Hatip Lisesi Mescidi Osman TURAN ve tüm Din Görevlilerimiz ve maddi manevi desteklerini her zaman hissettiğimiz sponsorlarımıza  şükranlarımızı sunarız.