29.05.2023

KUR’AN’A GEÇME SEVİNCİ

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur’an Kursunda 2 ayrı sınıfta eğitim gören minik öğrencilerimiz Kur’ana geçmenin sevincini yaşadılar. İlçe Müftümüz Abdullah BAL, Halk Eğitim Müdürü İlhan BAHÇEKAPILI, Vaiz Ahmet Esat AY ve çocukların ailelerininin katıldığı törende konuşan İlçe Müftüsü, çocuklarımızın bu sevincine ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukları ve ailelerini tebrik etti. Minik öğrencilerin eğitimine sağladıkları katkı nedeniyle öğreticilerimiz Sümeyra BULUT ve Serhat DURAN’a teşekkür etti. Bu kurslarda öğrencilerimizin seviyelerine uygun bir eğitimin verildiğini ifade eden Abullah BAL, Kur’an eğitiminin yanı sıra değerler eğitimi ve dini bilgiler dersleri de verilmektedir dedi. Öğrencilerin Kur’an ve ilahiler okumalarıyla devam eden program, belge ve hediye takdimi ile sona erdi.