30.05.2023

PERSONELİMİZ ŞABAN ŞEN'İN ANNESİ VEFAT ETTİ

Yağlıdere Güllüce Köyü Camii İmam Hatibi Şaban ŞEN'in  Annesi vefat etti.

Bir süredir rahatsız olan ve ahirete göç eden merhume Gülizar ŞEN'in Cenazesi Güce İlçesi Düzçukur Köyünde -Düzçukur Camiinde öğle kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Güllüce Köyü Camii İmam Hatibi Şaban ŞEN' "annemin cenaze törenine katılan, telefonla arayan ve mesaj yazarak acımızı paylaşan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vaaz ve İrşat Hizmetleri kapsamında din görevlimiz Şaban ŞEN'in annesinin cenaze törenine katılan başsağlığı dileyen Yağlıdere ilçe Müftüsü Abdullah BAL, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada; ölümün her insan için bir hakikat olduğunu ve bu gerçeğin Allah'ın ezeli ve ebedi bir kanunu olduğunu, Hz. Adem'den bu yana nice insanların nice hükümdarların ve nice peygamberlerin bu hakikat ile karşı karşıya kaldığını dile getiren İlçe Müftüsü Abdullah BAL merhume Gülizar ŞEN''e Allah'tan rahmet ailesine ve din görevlisi Şaban ŞEN'e sabırlar diledi.