18.03.2024

4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Ebru Sanatı

Yağlıdere İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilere yönelik Türk -İslam kültürünün tanıtılması amacıyla ebru sanatı etkinliği yapıldı. Etkinliğe İlçe Müftümüz Abdullah BAL, İlçe Vaizimiz Ahmet Esat AY, Kur’an Kursu öğreticilerimiz Serhat DURAN ve Sümeyra BULUT, müftülük personelleri ve öğrenci velileri eşlik etti. Etkinlik, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Eyüp NEFES riyasetinde gerçekleştirilerek ,ebru sanatına ait bilgileri ve püf noktaları aktarıldı. Etkinliğimize eşlik eden İlçe Müftümüz Abdullah BAL “ 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimiz hem İslam’ı doğru şekilde öğrenip hem de öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmeye yönelik etkinliklerin yapıldığını aktararak kursumuzun tek yönlü çalışmadığını” dile getirdi.  Etkinliğin sonunda İlçe Müftümüz Abdullah BAL,  Prof. Dr. Eyüp NEFES hocamıza teşekkürlerini ileterek hatıra fotoğrafı çekildi.