22.11.2018

Merkez Eski Camii’nde Kur’an Ziyafeti

Müftülüğümüzce Mevlidi Nebi Haftası dolayısı ile Merkez Eski Camii’nde Kur’an Ziyafeti Verildi. Kur’an Ziyafeti programına İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Din görevlileri ve cemaatimiz katıldılar.

Program yatsı namazından sonra İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun konuşması ile başladı. Konuşmasında “ Hazreti Peygamberimizi çok iyi anlamamız gerekir. Onu anlamak insanı yüceltir. Rabbim onu anlamayı ve onun yolunda olmayı cümlemize nasip etsin. Cümlemizi onun yolundan ayırmasın. Bu seneki Mevlidi Nebi Haftasının ana teması  “ Hazreti Peygamber ve Gençlik” tir. Hepimizin çok büyük sorumluluklarımız var. Allah Cümlemizden razı olsun. “ dedi.

Ardından sırası ile  Din Görevlilerimiz Sarayburnu Camii İmam-Hatibi Metin AKTAŞ, Merkez Orta Camii İmam-Hatibi Aydın KILIÇ, Kıcıklı Camii İmam-Hatibi Mehmet OK,  Kesmetaş Camii İmam-Hatibi Kemal ARTUL tüm katılımcılara Kur’an Ziyafeti verdiler.

Kur’an Ziyafeti  Programı İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun yaptığı dua ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü