01.08.2022

HOCAMIZ VEFAT ETTİ

Yaglıdere Müftülüğü Akpınar Köyü Camii İmam Hatibi Hafız Osman Aslan hocamızı elim bir trafik kazasında kaybettik.
Ailesiyle birlikte Yalova'ya kız isteme merasimine giden hocamız, dönüşte  Samsun'un Terme ilçesinde  ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın devrildiği kazada hayatını kaybetti. Yağlıdere Akpınar Köyü Camii İmam Hatibi Osman Arslan (28) ile annesi Fatma Arslan (60), Trabzon'un Akçaabat ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar. Cenaze namazını Yağlıdere İlçe Müftüsü iken Giresun İl Müftü Yardımcılığına atanan Fatih SARIGÜL kıldırdı.
BAŞSAĞLIĞI
Yağlıdere Akpınar Köyü Camii İmam Hatibi Hafız Osman Arslan hocamıza ve muhterem validesi Fatma Arslan’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet, makamları âli olsun. Meydana gelen kazada yaralanan Ali Arslan, Özlem Arslan ve Serkan Arslan’a Cenab-ı Hak'tan acil şifalar diliyoruz.
Camiamızın ve tüm sevenlerınin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin.