01.12.2017

Minik Yüreklerden Mevlit Kandilinde Özel Program

Mevlit kandili tüm yurtta olduğu gibi Alucra İlçemizde de çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.  Bu etkinliklerden biri de Müftülüğümüz bünyesinde hizmet veren Hz. Fatıma 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yapıldı.

Programa 4-6 Yaş Kursumuzda eğitim gören öğrencilerin velileri ve Kur’an Kursu hocalarımız katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından minik öğrencilerin okuduğu şiir ve ilahilerle devam etti. Kurs hocalarımız tarafından yapılan duanın ardından, yapılan ikramlarla program sona erdi.

Program sonrasında görüşlerini dile getiren veliler; “Bu Kurs çocuklarımıza çok şey kattı. Çocuklarımızda her gün yeni bir güzelliğe şahit oluyoruz. Kursumuzdan çok memnunuz. Allah buraları hizmete açan, buralara gönül veren herkesten razı olsun. Ayrıca böyle bir program yaptıkları için hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”şeklinde duygularını ifade ettiler.

İlçe Müftülüğü olarak biz de tüm velilerimize teşekkür ediyor, kandillerini tebrik ediyoruz.

Alucra İlçe Müftülüğü