07.05.2018

Hafızlık İcazet Programı Yapıldı

5 Mayıs Cumartesi günü Giresun il ve ilçelerinde hafızlığını tamamlayan kız ve erkek toplam 128 hafızımız için Kapalı Spor Salonunda İcazet Programı düzenlendi.

Programa Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan Kamil AVCI ve Ömer Faruk KIZIL adında iki öğrencimiz de katıldı. Oldukça yoğun bir ilginin olduğu programa İl Valimiz, İl Müftümüz, il ve ilçelerde görev yapan kurum amirlerimiz, siyasi temsilciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Programda hafızlığını tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca hafızlarımızın hafızlığını tamamlamalarında büyük emeği olan Kur’an Kursu hocalarımıza da plaket takdim edildi. İcazet programı Nuri Genç hocamızın yaptığı dua ve ikramlarla son buldu.

Alucra Müftülüğü olarak tüm hafızlarımızı ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Alucra Müftülüğü