11.04.2019

Şehit Polislerimiz İçin Mevlit Okundu

Polis teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Alucra Müftülüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce Merkez Büyük Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlit programı düzenlendi.

9 Nisan Salı günü yatsı namazı öncesi düzenlenen programa İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN, İlçe Emniyet Müdürü Sercan ÇETİN, daire amirleri, Emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Halkımızın büyük ilgi gösterdiği programda ebediyete göç eden bütün aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlit okundu. İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN tarafından yapılan dua ve kılınan yatsı namazından sonra yapılan ikramlarla program sona erdi.

Alucra Müftülüğü olarak tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

Alucra Müftülüğü