17.07.2019

İlçe Müftümüze Veda Programı

2017 yılından bu yana ilçemizde görev yapan Sayın Muhammet SALMAN hocamızın tayini münasebetiyle personelimiz tarafından veda programı düzenlendi.Düzenlenen programa başta ilçe kaymakamımız Sayın Aydın GÖÇER olmaz üzere Belediye başkanımız Suat AYBAR, ilçemizin kanaat önderlerinden Kasım YAĞCIOĞLU hocamız, daire amirleri ve müftülük personelimiz iştirak etti.Programda ilçe kaymakamımız tarafından hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim edildi.Daha sonra Söz alarak kısa bir konuşma yapan Muhammet SALMAN hocamız Alucramızda dolu dolu iki buçuk yıl geçirdiğini elinden geldiği kadar iyi hizmet etmeye gayret göserdiğini ve Alucra halkından oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Samsun İli Yakakent İlçesine İlçe Müftüsü olarak atanan hocamıza burada yapmış olduğu özverili hizmetlerinden ötürü sonsuz teşekkür eder yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz.

ALUCRA MÜFTÜLÜĞÜ