24.06.2021

İLÇE MÜFTÜSÜ YAHYA BALCI KURBANINI TDV'YE BAĞIŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen vekaletle kurban organizasyonuna Alucra İlçe Müftüsü Yahya BALCI kurbanını bağış yaparak destek oldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının
“emanetleriniz emanetlerimizdir” şiarı ile kurban faaliyetlerini büyük bir hassasiyet, itina ve sorumluluk duygusuyla yürüttüğünü ifade eden İlçe Müftüsü BALCI ; “2021 yılı Vekalet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, yurt içinde 1125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını İlçe Müftülüğümüz, cami görevlilerimiz veya internet ortamında bagis.tdv.org sayfası üzerinden 20 Temmuz’a kadar gerçekleştirebilirler.” ifadelerini kullandı.