15.07.2020

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Etkinlikleri kapasamında İlçemiz Merkez Camii' nde Aziz Şehitlerimiz için cami görevlilerimizce okunan hatimlerin duası yapıldı.

Öğle namazının ardından Çamoluk İlçesi Protokolü, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Şehit Yakınları, Gaziler ve vatandaşların katılımı ile saat 13:00' da İlçe Şehitliği ziyaret edildi.

İlçe Müftülüğü personelince Kur' an-ı Kerim Tilâvet edilerek İlçe Müftümüz Sadık AYDOĞAN tarafından dua yapıldı.

Aynı gün akşam 20:30' da Gölparkta oluşturulan platformda köy ve mahallelerden gelen vatandaşların katılımı ile Demokrasi Nöbeti tutuldu.

15 Temmuz Gecesini anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Şehitlerimizin ruhu için Kur' an-ı Kerim Tilâveti ve dua yapıldı.

İlçe Kaymakamı Efecan ŞAHİN ve İlçe Belediye Başkanı Fatih DÜZ tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yapıldı.

15 Temmuz' u 16 Temmuz' a bağlayan gece yarısı saat 00:13' de tüm camilerimizden sela okundu.