21.10.2021

Çamoluk İlçe Müftülüğü Personeli Bir Arada

İlçe Müftülük personeli, pandemi nedeniyle uzun bir süreden beri toplu olarak yapılamayan, personel arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlayan yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleştirilen yemekli toplantıya İlçe Kaymakamı Furkan BERBER, İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ, köy ve mahalle camilerinde görev yapan din görevlilerinin yanı sıra emekli din gönüllüleri de katıldı.

Yemek ikramının ardından İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle tüm personelin haftasını kutlayarak haftanın teması olan Vefa konusu üzerine bir konuşma yaptı.

Ardından İlçe Kaymakamı Furkan BERBER, cami görevlilerine hitap ederek, pandemi sürecinde din görevlilerinin ülkemizin her bölgesinde devletle vatandaşlar arasındaki bağı sağlamlaştıran özverili, fedakarca çok önemli görevleri ifa ettiğini, bunun takdire şayan bir hizmet olduğunu ifade etti.

İlçe Kaymakamı daha sonra tüm personelle tek tek tanışarak hal ve hatırlarını sordu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantının oldukça faydalı olduğu gözlendi.