01.04.2022

2022 Yılı Mart Ayı Personel Toplantısı Merkez Camii Okuma Salonunda Yapıldı

Personel toplantısı İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ' in Başkanlığında Merkez Camii Okuma Salonunda köy ve mahalle camilerinde görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğünce belirlenen gündem maddelerinin müzakere edildiği toplantı oldukça verimli geçti.

Ramazan hizmetlerinin en güzel şekilde ifa edilebilmesi için yerine getirilmesi gereken tüm önlemlerin titizlikle gözden geçirilmesini isteyen İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ, herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için tüm görevlilerin azami dikkat ve gayret içinde olmalarını talep etti.

Toplantı sonunda göreve yeni başlayan görevlilerin tanıştırılmasının ardından toplantı sona erdi.

İlçe Müftüsü Mahmut ATEŞ tüm personelin Ramazan Ayını tebrik ederek hayırlı ve başarılı çalışmalar diledi.