10.07.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ MAHMUT MAHMUTOĞLU GÖREVİNE BAŞLADI.

1974 Yılında Trabzon –Araklı–Kestanelik Köyünde doğdu. Hafızlığı kendi Köyü olan Kestanelik Köyünde, Dini Bilgilerini Erenler Kuran Kursunda, İlk öğrenimimi Araklı’da. Ortaokul ve Lise öğrenimimi de Trabzon’da tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında Sakarya Geyve'de Vekil İmam-Hatip olarak göreve başladı. Ocak 2013'de Uzman İmam-Hatipliğe ve Mart 2014'de ise Vaizliğe terfi etti. İhtisası Mayıs 2016'da Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde tamamladı. Gümüşhane Üniversitesinde ( Hadis alanında ) Yüksek Lisansını tamamladı. Giresun İli Güce İlçe Müftülüğünde 1 yıl 6 ay Vaizlik yapatı. 29 Kasım 2017 tarihinde Ardahan İli Damal İlçe Müftülüğüne atanarak burada 2 yıl 6 ay  İlçe müftülüğü görevini yapmaktayken Giresun İli Dereli İlçe Müftülüğüne naklen atanmış olup görevine  başlamıştır. Müftümüz Evli ve 4 çocuk babasıdır.