25.08.2022

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜNCE 2022 YILI YAZ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

27 Haziran 2022 de başlayan yaz Kur'an kursları 26 Ağustosta bitmesi vesilesi ile bugün İlçemizin en kadim camisi olan ecdat yadigarı Behramşah Camiinde yüzlerce öğrencimiz ve hocalarımızın katılımı ile kapanış programı gerçekleştirildi.

Bu vesile ile programımıza katılarak öğrencilerimizi bu özel gününde yalnız bırakmayan, başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Alay YAZICI'ya, öğrencilerimize emek veren İmamlarımıza, velilerimize, öğrencilerimize ve öğrencilerimize ikramda bulunan Avutmuş Mahallesi muhtarımız Hakan beye çok teşekkür ederiz.

وَالَّذٖينَ يَقُولُونَ رَبَّـنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقٖينَ اِمَاماً ﴿٧٤﴾

"Onlar, “Ey rabbimiz!” derler, “Bize mutluluk getirecek (göz aydınlığı) eşler ve çocuklar bahşet; bizi günahtan sakınanlara öncü yap!”

(Furkan Suresi : 74)