26.09.2022

HAFIZ ÖĞRENCİLERE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğüne bağlı Hisar Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan 3 öğrenci hafızlıklarını tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen "2022 Yılı 1. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı"nda başarılı olan öğrencimiz Ahmet Furkan SÜDÜPAK ve 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı"nda başarılı olan öğrencilerimiz Hamza KÜÇÜK ve Faruk YILDIZ'a Hafızlık Belgeleri, İlçe Müftüsü Mustafa YILMAZ tarafından kendilerine takdim edildi. İlçe Müftüsü Mustafa YILMAZ; Öğrencilere “Sizler, bu milletin hayalleri, bu milletin bu ümmetin ideallerisiniz.Sizler yolu beklenen bir nesilsiniz. Sizler, öncü ve önder bir neslin temsilcileri, onların mirasçılarısınız. Bu sebeble sıradan olamazsınız. Kendinizi sürekli geliştirmeli, öğrendiklerinizi çağın şartlarına göre güzelce paylaşmalı ve hayatınıza aktararak örnek olmalısınız. Bugün bu güzel başarınıza şahit olmaktan ziyadesi ile memnun oldum. Her birinizi tebrik ediyorum, ana babalarınızı, sizleri büyük bir emek ile yetiştiren kıymetli hocalarımı tebrik ediyorum.” diyerek öğrencilere hediyeleri takdim edildi.