04.04.2024

İstanbul'da önceki gün bir binada tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden baba Yılmaz KIHRI ile oğlu Akın KIHRI memleketi Tirebolu ilçemizde son yolculuğuna uğurlandı.

Oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçiden 59 yaşındaki Yılmaz Kıhrı ve tek çocuğu olan oğlu 36 yaşındaki Akın Kıhrı'nın cenazeleri Tirebolu ilçemizin Menderes köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

İl Müftümüz Sn. Selçuk KILIÇBAY’ın kıldırdığı cenaze namazına; Giresun Valisi Sn. Fatih Mehmet Serdengeçti, Sn. Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Özgür ÖZER, Giresun İl Emniyet Müdürü Sn. Recep GÜZELYAZICI, Tirebolu Kaymakamımız Sn. Muhammed Lütfi KOTAN, İlçe Müftümüz Sn. Mustafa AKTAŞ, Tirebolu Belediye Başkanı Sn. Bülent Kara, İlçe Vaizimiz Muammer ARPAGUŞ, Din Görevlilerimiz, yakınları ve vatandaşlar katıldı.