06.05.2024

Vaaz Kursumuz Başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız koordinesinde personelin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, etkili ve verimli bir din hizmeti sunabilmek amacıyla İlçe Müftümüz Sn. Mustafa AKTAŞ, İlçe Vaizimiz Sn. Muammer ARPAGUŞ’un öğreticiliğinde hizmet içi vaaz eğitimi başladı.

Kursun ilk dersine katılan İlçe Müftümüz Sn. Mustafa AKTAŞ, din görevlilerinin yeterliliklerini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim kurslarına devam edileceğini belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde din hizmetleri sınıfında çalışan personelin yeterliklerini ortaya koyabilme, dini verilerle birlikte, bilimsel verileri de dikkate alarak kullanabilen, insanları birleştiren ve kuşatıcı bir din hizmeti sunan ve yüz yüze vaaz verme becerilerini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim kursuna başladık. Kursun verimli olmasını temenni ederek kursa katılan hocalarımıza başarılar diliyorum." dedi.