03.06.2024

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17:00’da Tirebolu İletişim Fakültesi Konferans Salonunda 4-6 yaş Kur’an Kursumuzda eğitim gören öğrencilerin Kurs Sonu Kapanış Programı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Sn. Mustafa AKTAŞ'ın, İlçe Vaizimiz Sn. Hüseyin ORAL ve Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlilerimiz, Misafirler ve Kur’an Kursu öğrencilerinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, Kur’an-ı Kerim okunması ile devam etti.

İlçe Müftümüz Sn. Mustafa AKTAS 4-6 yaş Kur’an eğitiminin önemine vurgu yaparken, öğrencileri anne babalarını ve gayretli çalışmaya imza atan tüm Kur’an Kursu Öğreticilerini de tebrik etti.

4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan ilahiler, şiirler, hadisler büyük beğeni toplarken öğrenci velileri ve tüm misafirler duygusal anlar yaşadı. Öğrencilere program sonunda belgeleri verildi.

Öğrenci velileride programda bulunmaktan ve çocuklarını Kur'an Kursuna göndermekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.